‘Ik ben niet ‘miss’, maar ik wil er graag één worden’

ASSEN

Lisa de Graaf (16) uit Assen staat vrijdagavond, 25 maart in de finale van ‘Miss Teen of Drenthe’ in Theater de Kimme, Zuidlaren.

Hoge hakken, glanzend haar en mooie jurken, dat zal je zeker voorbij zien komen bij de finale. Het gaat hierbij ook om je presentatie. Spannend! ‘Ik ben niet ‘miss’, maar ik wil er graag één worden.’ zegt Lisa lachend. ‘Vroeger wilde ik graag prinses worden.’ zegt Lisa. ‘Maar aangezien er geen vrijgezelle prinsen zijn van mijn leeftijd, komt om te beginnen een ‘miss’ zijn toch wel aardig dicht in de buurt.’ De missen zullen strijden voor 2 titels: ‘Miss Teen of Drenthe’ (15 t/m 19 jaar) en ‘Miss Beauty of Drenthe’ (20 t/m 26 jaar). De finale is een voorronde voor ‘Miss Beauty of the Netherlands’. De show start om 19.00 uur (deuren open 18.00 uur). Kaarten zijn €15,- en aan de zaal verkrijgbaar. Tijdens de finale zal Lisa verschillende dingen doen, ze danst onder andere mee in de openingsdans, ze mag haarzelf voorstellen, in een mooie jurk de catwalk op en er wordt ook nog een vraag gesteld door de jury. Jullie kunnen mij ook helpen door te stemmen! SMS: ‘Poll Drenthe Lisa’. Naar: 3010. Fotograaf Roel Lemstra.

Auteur

Albert-Jan Garama