Boekverkoop tweedaagse in Bibliotheek Assen

ASSEN

Snuffelen tussen de oude boeken en exemplaren vinden waarmee je graag je eigen boekenkast aanvult. Dat kan tijdens de tweedaagse boekverkoop van Bibliotheek Assen op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart! Er is keuze uit een ruime collectie aan boeken en tijdschriften, welke aangeboden worden voor een fijne prijs.

Bibliotheek Assen ververst iedere week haar collectie, zodat er bij elk bezoek nieuwe titels verwacht kunnen worden. Dat betekent dat de bibliotheek af en toe ook afscheid moet nemen van oude bekenden. Daarom organiseert Bibliotheek Assen op Goede vrijdag 25 én zaterdag 26 maart een grootse boekverkoop. Hierbij worden al deze mooie, oude titels aangeboden voor een fijne prijs. Kom tijdens de openingstijden van de bibliotheek heerlijk snuffelen tussen de afgeschreven boeken en vind de exemplaren die je graag mee naar huis wil nemen. De boeken zijn te koop voor euro 1,00 per stuk en zes voor euro 5,00. Er zijn . kinderboeken, romans, informatieve boeken en tijdschriften. De collectie wordt gedurende deze dagen geregeld aangevuld, dus er is genoeg kans om mooie, oude exemplaren te vinden om de boekenkast mee aan te vullen. In verband met Pasen is de boekverkoop op vrijdag en zaterdag in plaats van zaterdag en zondag. In de zomerperiode m.i.v. 27 maart is de bibliotheek op zondag gesloten. Vanaf oktober dit jaar is de bibliotheek weer op zondag geopend. Kijk voor de openingstijden van de bibliotheek op bibliotheekassen.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama