Voorronde Open Nederlands Kampioenschap Poker in Beilen

BEILEN

Café Bar het Zwaantje is 1 april de de locatie voor een voorronde van het tweede seizoen van het Open Nederlands Kampioenschap Poker (ONKPoker). Verspreid over heel Nederland worden er 150 voorrondes gespeeld waar spelers zich kunnen plaatsen voor de grote landelijke finale. Ook in de gemeente Midden-Drenthe kunnen poker liefhebbers een gooi doen naar de titel: 'Pokerkampioen van Nederland 2016'.

Café Bar het Zwaantje wordt omgetoverd tot een ware pokerroom met professionele pokertafels, chips en kaarten. Daarnaast is er een toernooidirecteur die zorgt dat alles goed verloopt. De winnaar van deze voorronde mag een jaar lang de titel Poker Kampioen van de gemeente Midden-Drenthe dragen, krijgt een mooie beker en kwalificeert zich directvoor de landelijke finale. Daarnaast gaat de beste 5% door naar de semifinale. Het Pokerkampioenschap zet vooral in op de het spelplezier bij poker. Het Open Nederlands Kampioenschap Poker is het grootste en leukste pokerkampioenschap van Nederland, waar elke pokerliefhebber aan mee kan doen."De missie van het ONKPoker is om alle recreatieve pokeraars in Nederland de kans te geven om deel te nemen aan een professioneel en legaal georganiseerd pokerevenement", verteld organisator Mathijs Jonkers. "Vorig jaar deden al ruim 5.000 pokeraars mee. Dit jaar verwachten we het dubbele aantal deelnemers." Iedereen die mee wil doen, kan zich via de website www.onkpoker.nl inschrijven. Voor euro 12,50 kan iedereen van 18 jaar of ouder meedoen aan het kampioenschap. Aanvang 20.00 uur.

Auteur

Albert-Jan Garama