Scoutinggroep verkoopt wc papier

ASSEN

Jeugdleden van scoutinggroep Johannes Post uit Assen gaan 2 april door alle Asser wijken om wc rollen te verkopen. Samen met de ouders gaan de leden langs de deur om zoveel mogelijk pakken met wc papier aan de man te brengen om zo hun vereniging financieel te ondersteunen.

Vorig jaar werden met succes meer dan 2700 rollen in de Asser wijken verkocht, want iedereen heeft wc-papier nodig. Dat leverde maar liefs 1000 euro op, een mooie opsteker voor de clubkas van de Johannes Post groep. Het geld is hard nodig voor onderhoud van het clubgebouw in het Amelterbos en voor de aanschaf nieuw spel - en kampeer-materiaal. Helaas draaien de scoutinggroepen in Assen zonder enige vorm van subsidie en met deze jaarlijkse verkoop actie probeert de Johannes Post Groep hun contributie zo laag mogelijk te houden zodat Scouting toegankelijk blijft voor iedereen. Mochten er nog lezers of bedrijven zijn, die wc-papier nodig hebben en deze sympathieke actie willen ondersteunen, dan kunnen ze via de website www.johannespostgroep.nl een bestelformulier invullen. De bestelde toiletrollen worden dan thuis bij de lezers of bij de bedrijven afgeleverd.

Auteur

Albert-Jan Garama