RUBRIEK Passie in Zaken met Martin Meijeringh

ASSEN

Martin Meijeringh (51) is samen met zijn broer Bert eigenaar van Bestrating.nl.

,,Het begon als een hobby. Ik kocht partijen stenen op en verkocht deze door. Dit groeide door en later is mijn broer mede-eigenaar geworden. In 2006 zijn we verder gegaan onder de naam Bestrating.nl. We zijn in heel Nederland leverancier van sierbestrating, nieuw gebakken bestrating en oud gebakken authentieke bestrating. We groeiden steeds meer en zijn inmiddels met zeven medewerkers waardoor we binnenkort een overstap naar een grotere locatie maken. We leveren landelijk aan particulieren en lokaal aan aannemers, gemeentes en hoveniers. In mijn ogen maakt de bestrating rondom de woning het totaal plaatje af, het bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer. Naast de vele sierbestrating verkopen we ook veel gebruikte (oud) gebakken bestrating, die we opkopen van gemeentes en doorverkopen. Doordat gebakken bestrating niet verkleurt kun je er geweldig mooie projecten mee maken, het is tijdloos." Tekst en foto Rianne Martens.

Auteur

Albert-Jan Garama