Keramiek expositie in Bibliotheek Beilen

BEILEN

Een aantal cursisten van Pottenbakkerij de Vuurplaats te Westerbork exposeren tot eb met 28 april in de bibliotheek te Beilen.

Op de dinsdagavond komen de cursisten bij elkaar om onder leiding van Eva Lukkenaer aan de objecten te werken. Het werken in een groep inspireert en motiveert. Iedereen werkt aan dat geen waar de interesse op dat moment ligt. Ook helpt men elkaar met techniek en ideeën om een stuk verder te komen. Sommigen cursisten zijn net met keramiek begonnen, anderen zijn al jarenlang bezig. Het werk, dat geëxposeerd wordt, is zeer divers te noemen, De gemeenschappelijke deler is een gezamenlijke passie voor klei. Een ieder is van harte welkom om te komen kijken in de bibliotheek van Beilen. De expositie is te bezoeken op de openingsuren van de bibliotheek.

Auteur

Albert-Jan Garama