Kinderboerderij de Lariks met Vossenjacht

ASSEN

Kinderboerderij de Lariks heeft op maandag 28 maart (tweede paasdag) een Vossenjacht voor de kinderen uit Assen. Vanaf 14.00 uur kunnen de eerste groepjes vertrekken en opzoek naar de vossen.

Dit spel zal worden gespeeld in het Lariksbos. Naast de kinderen zijn natuurlijk ook de vaders, moeders, opa’s en oma’s welkom. Zo wordt het een echt familiespel. Op verschillende plekken in het Lariksbos staan vossen (figuranten). De kinderen moeten op zoek naar de vossen in het bos en hier verschillende opdrachten uitvoeren. Hiermee kunnen de kinderen paaseitjes verdienen. Ook zal de paashaas deze middag langskomen om paaseitjes uit te delen aan de liefhebbers. Het vertrek is vanaf kinderboerderij de Lariks aan de Laak 1a in Assen. Degenen die zich als eerste aanmelden mogen ook als eerste vertrekken. De deelname kost euro 0.50 per persoon en opgeven is mogelijk tot en met zaterdag 26 maart. Je kunt jezelf of jouw groep opgeven op de volgende manieren: - Via de website www.kinderboerderijdelariks.nl, - Via de beheerder Jan Blik (Telefoonnummer: 06-21687635) of - Bij Kinderboerderij de Lariks, deze ligt langs fietspad de Laak in de wijk de Lariks. Hierbij heten wij alle kinderen uit Assen van harte welkom om dit spel mee te beleven.

Auteur

Albert-Jan Garama