Eerste namen bekend FestiValderAa 2016

SCHIPBORG

Zitakula, Kuenta i Tambu, Tim Akkerman, Danny Vera, Orange Skyline en Son Mieux bevestigd voor het theater en muziekfestival in de Drentsche natuur.

In Schipborg vindt voor de zesde keer FestiValderAa plaats. Ook de komende editie biedt een unieke combinatie van muziek, (kinder- en straat)theater, dans en kunst. Op het hoofdpodium kan de bezoeker genieten van onder andere Zitakula, Kenta i Tambu, Tim Akkerman, Danny Vera, Orange Skyline en Son Mieux. Dankzij de programmering, maar vooral door de prachtige locaties waarop en waarin het festival zich afspeelt, is FestiValderAa de afgelopen jaren gegroeid in omvang en populariteit. Zowel het festivalterrein als de theaterlocaties liggen op prachtig gelegen plekken in het schitterende stroomdallandschap van de Drentsche Aa. Op 7 mei start de kaartverkoop online en in Zuidlaren voor dit intieme festival. Noteer alvast: 1, 2 en 3 juli 2016 FestiValderAa in Schipborg. Theater en muziek in de Drentsche natuur. Orange Skyline - Piepjong zijn ze, de jongens van de Groningse indie band Orange Skyline. Hun inspiratie halen ze uit 60’s rock n’ roll en moderne garagerock. Het resultaat? Een herkenbaar en catchy geluid waarmee ze al menig podium plat speelden. Zo stonden ze in hun thuisstad op Noorderslag en speelden ze op ruim 40 festivals als Concert at SEA en Parkpop. Orange Skyline Foto Jens van der Velde.

Auteur

Albert-Jan Garama