Mooi toernooi voor Budo Moo-Gun

ASSEN

Het was een vroege ochtend voor Budo Moo-Gum (The Kicking Academy) maar elf leden stonden klaar om deel te nemen aan de Taekwondo Mini Boeskool toernooi te Oldenzaal.

Er deden 186 deelnemers. Als gastland was er Italië dit keer ook weer bij. Onder begeleiding van Hoofdcoach Geerhard kortleven assistent coaches Bob Waworuntu , Ellen Hamingh. Geerhard laat ook steeds meer progressie zien met het coachen en vooral pedagogisch en didactische begeleiden. Bij Budo Moo-Gun staat plezier voorop, maar heeft ook als doel om lichaam en geest te ontwikkelen. De deelnemers gingen er allemaal vol tegen aan en voor sommige was dit ook de eerste keer maar ze hebben allemaal goed doorgezet en mooi gevochten. Zo hebben ze dan ook allemaal een beker of medaille mee naar huis mogen nemen. Bluma Hazenberg 1ste, Leroy Robbers 2de, Lars van Olst 2de, Jullian Mulder 3de, Jaydan Bodde 3de, Adam Bekhit 3de, Remco Kwant 4de, Nalin Been 4de, Lars Siegers 4de, Jawad Aharuile 4de, Mees Hazenberg 4de.

Auteur

Albert-Jan Garama