Workshop van Jan Peter Beijersbergen

Assen

In Assen komt zaterdag 2 april komt -Jay-P- Jan Peter Beijersbergen op bezoek om een workshop blues en jazz te verzorgen bij Joyah Music.

Van 11.00 tot 16.00 uur Jan Peter Beijersbergen deelnemers tijdens de workshop meenemen door een muzikale reis van Blues en Jazz gevolgd door een masterclass. Prijs euro 40 inclusief koffie/thee en lunch. JAY-P, Jan-Peter Beijersbergen (31 mei 1969), is een door kenners zeer gewaardeerde (studio)gitarist. Hij heeft voor zijn werk als gitarist de wereld al over gereisd en staat op honderden verschillende CD's en doet mee in vele, uiteenlopende (gelegenheids)projecten. Hij heeft meerdere demonstraties en clinics verzorgd voor diverse (merk) producten. Opgave info@joyahmusic.nl, of via de facebookpagina van Joyah Music en geef aan of je dan ook mee wil doen aan de masterclass.

Auteur

Albert-Jan Garama