Weijer TuinDesign gaat verder als Weijer Tuinen, en heeft Inspiratiedag

Assen

Begin dit jaar heeft hoveniersbedrijf Weijer TuinDesign haar naam gewijzigd in Weijer Tuinen. Het bedrijf blijft veel aandacht hebben voor tuindesign, maar tuinrealisatie en tuinonderhoud zijn ook belangrijke diensten. ,,Met Weijer Tuinen wordt ons gehele bedrijf beter omvat en kunnen we beter laten zien wat de klant van ons kan verwachten.”

Als allround hovenier is Marco Weijer zijn werk al jaren bekend om de unieke ontwerpen met duidelijke lijnen. Zo is er aandacht voor het aanleggen en onderhouden van tuinen, maar ook voor tuinrenovatie. “We kijken samen met de klant wat goed is en behouden kan blijven, zodat de nieuwe tuin past binnen het vooraf gestelde budget.” Duik in de pure natuur “Als bedrijf zitten we niet stil. Wij voegen weer nieuwe producten toe aan ons tuinaanbod”, aldus Weijer. Zo is het bedrijf benaderd door BioTop, een marktleider op het gebied van zwemvijvers. “Dit past volledig binnen het motto van ons bedrijf; Leven in de tuin. Leven doe je op je eigen manier, waarbij binnen allang niet meer gescheiden is van buiten.” Op de Inspiratiedag wordt hier uitgebreid aandacht aan besteed. Inspiratiedag Op 19 maart heeft Weijer Tuinen een Inspiratiedag. Een dag waarbij uw zintuigen geprikkeld zullen worden en vele standhouders zullen adviseren en inspireren. Er is informatie over verlichting, kunstgras, groene wanden, enzovoorts, maar ook voldoende ruimte tot het stellen van vragen aan onze eigen hoveniers. Deelname aan deze dag is gratis. Voor meer informatie en aanmelding www.weijertuinen.nl/inspiratiedag.

Auteur

Albert-Jan Garama