FOTOREPORTAGE | Klussen tijdens NLdoet voor SWAMP Festival Assen

ASSEN

Tijdens NLdoet afgelopen weekend is er flink geklust voor SWAMP Festival Assen, het wijkfeest van Marsdijk dat dit jaar op 10 september plaatsvindt.

Het SWAMP Festival wordt dit jaar voor de vierde keer gehouden. De organisatie van SWAMP heeft als doel om de sociale cohesie in de wijk te vergroten. Het Anne Frank Park, waar het festival plaatsvindt, leent zich uitstekend voor een dergelijk feest. De organisatie kreeg een mooi geldbedrag van het Oranje Fonds dat sociale initiatieven ondersteunt, om alvast wat klussen te doen. Zo zijn er krijtborden gemaakt voor de programmering. Kinderen hielpen ondertussen mee met het inzaaien van bloemzaden rondom de bomen in het park. Foto's Lammert Aling

Auteur

Albert-Jan Garama