Oproep voor wijken voetbaltoernooi Assen

ASSEN

Oproep: ben jij het beste vriendenteam van jouw wijk? In maart en april 2016 vindt het grootste wijken voetbal toernooi van Assen plaats.

Zit jij in groep 5/6 of 7/8 en lijkt het je leuk om met zes vrienden mee te doen met het voetbaltoernooi? Schrijf je dan in op www.assenbeweegt.nl/agenda/. Twee of drie wijken worden geclusterd in een voorronde toernooi. Van elk voorronde toernooi gaan de nummers 1, 2, en 3 door naar de finale! De winnaars mogen krijgen een mooie prijs én een plekje in de kwalificatierondes voor het nationale Cruijffcourt toernooi. Voorrondes 23 maart: Kloosterveen – Baggelhuizen, Kunstgrasveld de Boomgaard Kloosterveen, aanvang 13.15. 30 maart: Assen-Oost – Centrum, Pelikaanveld Assen-oost, aanvang 13.15. 6 april: Noordepark – Pittelo – Lariks Cruijff court Noordepark, aanvang 13.15 13 april: Marsdijk – Peelo DR. JM den Uylplantsoen, aanvang 13.15 Finale: 20 april: Nummers 1, 2 en 3 voorrondes, Voetbalvereniging ACV, aanvang 13.15 Het wijkentoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Kinderdagverblijf Pinokkio, ACV, Assen beweegt en het Alfa College.

Auteur

Albert-Jan Garama