Open dag woonzorgcentrum Arendshorst Assen

ASSEN

Tijdens de week van Zorg en Welzijn heeft woonzorgcentrum Arendshorst op zaterdag 19 maart van 10.00 tot 13.30 haar jaarlijkse open dag. De medewerkers vertellen graag wat wonen, werken, zorg en welzijn in Arendshorst inhoudt.

Bezoekers kunnen zich tijdens de Open Dag uitgebreid laten informeren over het zorgaanbod van de christelijke zorgorganisatie. De wijkverpleegkundige van Accolade Thuis geeft informatie over de thuiszorg van Arendshorst. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen in de ruimten voor dagbesteding. Ook is er informatie over de vervangende nieuwbouw voor Arendshorst: ArendState aan de Groningerstraat. Voorjaarsmarkt Tijdens de Open Dag is er een voorjaarsmarkt met allerlei stands. Boekhandel Riemer uit Groningen is aanwezig met een ruim assortiment boeken. Men kan ook vooraf bij Riemer een bestelling plaatsen en deze tijdens de Open Dag in Arendshorst ophalen. Bestellen kan via de website: www.boekhandelriemer.nl of telefonisch: 050 - 313 4041. Actiecomité “Assen voor Oekraïne” is ook aanwezig met een informatiestand en de verkoop van verschillende producten voor het goede doel: een school in Oekraïne. In de Brasserie kan men terecht voor koffie met gebak of een lekkere lunch. Arendshorst is een locatie van Accolade Zorg en is gevestigd aan de De Klenckestraat 40 in Assen.

Auteur

Albert-Jan Garama