Binnenste (uit) Buiten - poëzie in SMAHK

ASSEN

In de aula van SMAHK is zondag 20 maart van 15.00 tot 18.00 uur een poëziemiddag, met voordrachten en muziek.

Een aantal van de deelnemers doen ook mee aan de succesvolle tentoonstelling Buiten Binnen Drenthe, die nog t/m 27 maart in het SMAHK is te zien, waaronder de onvolprezen voormalige stadsdichter van Emmen Hayat Ezzeroili, de inmiddels alom bekende Egbert Hovenkamp II en Trudy van den Bos, die ook haar gitarist Johan Vromans meeneemt. Daarnaast enkele dichters uit Assen en de regio: Melissa Ketelaar en Gerard B. Berends uit Emmen. Gert Wijlage, Adrie Krijgsman en Bart van Mulkom uit Assen en de saxofonist Jan de Wilde, die de poëzie van Bart zal begeleiden. De toegang is gratis. SMAHK (Stedelijk Museum Assen voor Hedendaagse Kunst), Venestraat 88 Assen, 0592-315316, info@smahk.nl, www.smahk.nl. Foto Hayat Ezzeroili, fotograaf Richard Lahuis

Auteur

Albert-Jan Garama