NLdoet bij Kloosterakker Assen

ASSEN

In het hele land stond, tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland NL Doet, bij diverse organisaties het vrijwilligerswerk in de spotlights. Vele vrijwilligers staken de handen uit de mouwen, zo ook in kleinschalig woonvoorziening Kloosterakker in Assen.

De lente is bij uitstek het seizoen om huis en tuin weer fris te maken. Schoonmaakbedrijf Total Cleaning Service BV had daarom aangeboden om woensdag 9 maart twee medewerkers in te zetten om Kloosterakker Icare nog meer te laten blinken. Hiermee is het voorwerk met betrekking op NL Doet van start gegaan. Afgelopen zaterdag werd een vervolg gegeven aan allerlei andere buiten schoonmaakklusjes. Op de Beursvloer Assen voor Assen bood Univé zich aan om dit jaar drie keer ‘vitamine A’ te koken voor alle bewoners en personeel van een woning. De A staat voor Aandacht, de gezelligheid en het gevoel van echt uit eten te zijn. De eerste keer werd er op 10 maart, in restaurant ‘De Treffer’ in Kloosterakker, ‘vitamine A’ gekookt. Univé regelde alles van A tot Z.

Auteur

Albert-Jan Garama