Assen Rams met benefietwedstrijd voor Max

ASSEN

Aanstaande zaterdag speelt het ijshockeyteam de Assen Rams een benefietwedstrijd tegen de Martini Northstars uit Groningen. Reden hiervoor is om een van de laatste wensen van een jonge Assenaar te vervullen.

Max, 11 jaar, uit Assen heeft een ongeneeslijke hersentumor met uitzaaiingen. De doktoren hebben hem opgegeven en Max heeft een aantal wensen. Een daarvan is om zijn vader nog een maal te kunnen zien ijshockeyen. Sander Nijboer, de vader van Max, is gestopt met ijshockey toen Max werd geboren. Max moest altijd de stoere verhalen van zijn vader aanhoren dus vindt dat hij die nu maar moet waarmaken. De Assen Rams zullen deze wens zaterdag in Kardinge Groningen , aanvang 17.45, in vervulling laten gaan. Deze wedstrijd is gekoppeld aan Kika, en om dit tot een groot succes te maken hebben de Assen Rams een uniek t-shirt ontworpen met een gelimiteerde oplage van 250 stuks welke zaterdag tijdens de wedstrijd zullen worden verkocht. Deze shirts zijn geschonken door een aantal sponsoren en de volledige opbrengst gaat naar Kika. De wedstrijd is geheel gratis toegankelijk en om Max een onvergetelijke avond te bezorgen hopen de Assen Rams op een volle bak. iedereen is van harte welkom om de Assen Rams aan te moedigen.

Auteur

Albert-Jan Garama