Open huis Icare in Week van Zorg en Welzijn

ASSEN

De landelijk de Week van Zorg en Welzijn is van 14 tot en met 19 maart. Een aandachtsweek waarin iedereen kan komen kijken hoe de zorg en welzijn écht werkt. Icare organiseert op diverse locaties in Assen een open huis.

Boshof, centrum voor revalidatie en herstelzorg, Beilerstraat 38 Op de zorgmarkt kunt u van 11.00 tot 16.00 uur een kijkje nemen bij en uw vragen stellen aan de fysiotherapeuten, logopedist, ergotherapeuten en diëtist. Wie kunt u nog meer op de zorgmarkt verwachten: • Icare PG-team en Verpleging & Verzorging; • Geriatrische revalidatiezorg Boshof; • Maaltijdvoorziening Apetito met een kleine proeverij; • Medipoint, hulpmiddelen/uitleencentrum; • Jannie’s Schoenen Express, o.a. schoenen voor voetproblemen. Ceresstaete, woonzorgcentrum, Ceresstraat 11a Tijdens de informatiemarkt van 10.30 tot 14.30 uur kunt u vragen stellen over het scheiden van wonen en zorg en over kleinschalig wonen voor dementerenden. Daarnaast kunt informatie krijgen over: • Vrijwilligerswerk; • Activiteiten; • Stichting Vrienden van Ceresstaete; • Eten in het restaurant (ook voor mensen van buitenaf) + een proeverij! Vierackers, kleinschalig woonvoorziening, Burg. B. Lohmanweg 7 Vierackers laat u tussen 11.00 en 16.00 uur middels een diapresentatie zien hoe, na een grondige verbouwing, de woningen er nu uitzien. Daarnaast kunt informatie krijgen over het wonen met zorg, vrijwilligerswerk, Vrienden van Vierackers en de Cliëntenraad.

Auteur

Albert-Jan Garama