'Koekje bij de koffie?' Bel Jeugdwerk Bovensmilde!

BOVENSMILDE

Deze week gaat Jeugdwerk Bovensmilde zorgen voor wat lekkers bij de koffie. Als je deze week (maandag tot en met zaterdag 19 maart) zin hebt in wat lekkers bij de koffie, denk dan gelijk aan Jeugdwerk.

De organsiatie: ,,Als je voor 18.00 uur een berichtje met jouw adres naar 06 11253037 of naar info@jeugdwerkbovensmilde.nl stuurt, geniet je diezelfde avond nog van heerlijke gevulde koeken bij de koffie. Een pak gevulde koeken van vier stuks kost €2 en wordt bezorgd voor bij jou thuis. (straal van 5 km om Bovensmilde). Ben je geen fan van gevulde koeken, we bezorgen voor dezelfde prijs ook ontbijtkoek En als je thee drinkt; brengen we je 2 pakjes thee voor 0,50 extra)." Jeugdsponsoractie Poiesz Deze actie is onderdeel van de Jeugd Sponsoractie; de jaarlijkse actie voor jeugdclubs bij jou in het dorp! Jeugdwerk Bovensmilde gaat van de opbrengst de Mega Speeldag en de Kinder Wampex organiseren voor de jeugd in Bovensmilde.

Auteur

Albert-Jan Garama