Frans van Deursen met theatervoorstelling bij Nijend24

ANDEREN

Frans van Deursen speelt 19 maart zijn theatervoorstelling 'Scherven van een Leeggedronken Nacht' bij Nijend24 ​in ​Anderen.

​Frans van Deursen ​is bekend van de de negentiger jaren​ ​TV Serie "In de Vlaamsche Pot"​ waar hij de rol van Frits speelde​. Na een aantal omzwervingen in Hillywood keert hij in 1995 weer terug naar het theater. Hij speelt zijn eerste musicalrol in Willeke, waarna meer grote rollen volgen in Miss ​Saigon, Koning van Katoren, DeScheepsjongens van Bontekoe, Aida enThe Blues Brothers. In de wereld van het muziektheater voelt hij zich het meest thuis. Daar bekwaamt hij zich niet alleen verder in het zingen, maar ook in het schrijven van teksten en stukken, componeren en vertalen. Scherven van een Leeggedronken Nacht is een voorstelling waarin Van Deursen je aan de hand van Tom Waits meeneemt op een muzikale kroegentocht door de late nacht, waar nachtbrakers -vlinders in het bleke licht van een lantaarnpaal onder het genot van goedkope whisky hun levensverhalen vertellen. Liederen over gebroken harten en verdronken verdriet, afgewisseld met opgewekte dronkenmanspraat, allemaal in prachtige hertalingen en begeleid door Leo Bouwmeester op piano. Het optreden begint om 20.00 uur. Reserveren kan via www.nijend24.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama