Omnigym Assen met turnlessen

ASSEN

Voor alle kinderen geboren in 2008 tot en met 2011 die houden van bewegen en graag eens willen turnen biedt gymnastiek- en turnvereniging Omnigym weer een reeks van zes turnlessen aan in de turnhal van Assen.

Onder professionele begeleiding worden de grondbeginselen van het turnen aangeleerd, aangepast aan de leeftijd en het niveau van de kinderen. Niet alle zes lessen hoeven gevolgd te worden, er mag gewoon meegedaan worden wanneer het uitkomt. ,,We starten op woensdag 16 maart en de lessen zijn van 13.15-14.45 uur. Een kind kan naar aanleiding van deze lessen een uitnodiging ontvangen voor één van de turnselecties van Omnigym. Vanwege een maximaal aantal kinderen per keer raden we belangstellenden aan zich via de mail aan te melden." Meedoen? Kijk dan op www.omnigym.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama