Tjidde van Willenswaard gehuldigd in Beilen

BEILEN

Menner Tjidde van Willenswaard is donderdag 10 maart gehuldigd door wethouder Gerard Lohuis in het gemeentehuis in Beilen.

De wethouder zette Tjidde in het zonnetje voor het winnen van de titel Nederlands Kampioen dressuur klasse L enkelspan pony. Mennen is het besturen van paard en wagen. Huldiging In het bijzijn van zijn ouders, schoonouders, zus, vriendin en zwager sprak wethouder Lohuis Tjidde toe met de woorden: “Je kunt mooie prestaties niet leveren zonder een goede achterban. En zeker bij een paardensport als mennen heb jij je zus Manon hard nodig voor het evenwicht van de wagen. Een echte teamsport.” Toekomst In 2016 gaat menteam Van Willenswaard internationaal. Dit heeft als doel om punten te halen zodat over twee jaar aan de kwalificatie eisen voor het Wereldkampioenschap in Duitsland wordt voldaan.

Auteur

Albert-Jan Garama