'Maart rockt zijn staart' in De Witte Bal Assen

ASSEN

Maart rockt zijn staart in café de Witte Bal.

Met op 5 maart 21.00 uur Grim Tim, entree euro 7,50. Deze driekoppige jonge band uit Eindhoven laat zich inspireren door de blues en hardrock uit de jaren zeventig. Denk hierbij aan de helden Les Zeppelin en Jimi Hendrix. Op 19 maart 21.00 uur Donnerwetter, entree euro 7,50. Donnerwetter is een stamppot van harmonieën, melodieën en soms zelfs exotische ritmes. Ragfijn, intens, spacy, spectaculair maar altijd dusdanig groovend dat zelfs de motorisch gestoorden onder ons feil-en faalloos hun lijf kunnen laten schudden. Op 26 maart 21.00 uur AA & the Doctors, euro 7,50. Eén van de laatste concerten van deze band uit Groningen. Ze zijn bezig met hun afscheidstour dus als je ze nog wilt zien, grijp dan je kans.

Auteur

Albert-Jan Garama