RUBRIEK Passie in Zaken met Sandra de Vrede

ASSEN

Passie in Zaken: Sandra de Vrede (34) is samen met haar partner Dinand Timmer eigenaar van Liff en Fellini in Assen.

ASSEN - ,,Dinand en ik komen beiden uit de zorg en hebben geen horecaopleiding gedaan. Tijdens onze studietijd hebben we wel als bijbaan veel in de horeca gewerkt. Uiteindelijk merkten we dat we dat eigenlijk heel leuk vonden. Het trok ons gewoon. We zeggen ook altijd; je bent een horeca mens of je bent het niet. Je moet plezier beleven aan het verzorgen van mensen en het observeren waar iemand behoefte aan heeft. Onze passie ligt echt bij de gast. Mensen komen hier om iets leuks te doen, iets te eten en te drinken. In die zin ben je altijd bezig met iets positiefs. Als je hier binnenkomt en je ziet de mensen genieten, dan voel je je als ondernemer echt trots. Ons werk wordt nooit saai. Je moet je altijd blijven ontwikkelen. De beleving moet kloppen. Van muziek, tot uitstraling, assortiment, smaak en kwaliteit. Maar vanuit die passie krijg je veel energie om door te gaan. Je bent constant in beweging. Ondernemer ben je altijd, ook als je ’s avonds op de bank zit. Dit is gewoon echt ons ding." Tekst en foto Rianne Martens.

Auteur

Albert-Jan Garama