Open dagen Asser sportclubs

ASSEN

Onder het motto “KOM, KIJK EN SPORT MEE” organiseren diverse sportclubs uit Assen de komende weken een open dag of bieden open trainingen aan. Dit betreft grotendeels clubs waarvan het seizoen weer start in het voorjaar.

Hockey: HVA 12 maart Tennis: De Hertenkamp 3 april Roeien: ARC 16 april Mountainbike: MTB Assen 16/17 april + 23/24 april Fietscross/BMX: Unitas 16/17 april + 23/24 april Kanoën: De Futen Mei t/m september de 1e woensdag Loop/wandelgroep: Marsdijk 2x gratis meedoen Atletiek: AAC ‘61 3x gratis meetrainen Kijk op www.assenbeweegt.nl voor meer informatie en de locaties. Deze clubs zetten hun deuren open voor het publiek, vaak worden er demonstraties gegeven en activiteiten aangeboden om bezoekers kennis te laten maken met de club. Zo luiden deze clubs het nieuwe sportjaar in en hopen tijdens deze dagen nieuwe leden of vrijwilligers te werven. Een mooie manier voor Assenaren om te ontdekken en uit te proberen welke sport of welke vereniging het beste bij hem of haar past. De gemeente Assen streeft er naar dat zoveel mogelijk Assenaren participeren in en deelnemen aan sport en promoot een gezonde leefstijl. Ze wil graag dat de sportverenigingen in Assen gezond en vitaal zijn en draagt dit initiatief dan ook een warm hart toe. Het Team van AssenBeweegt!/Vaartwelzijn ondersteunt deze open dagen dan ook van harte.

Auteur

Albert-Jan Garama