Borker Boekendagen

WESTERBORK

‘Lees, al was het maar om te vergeten waar en soms zelfs wie je bent’. Volgens organisator Geert Postma moeten we het belang van het boek niet onderschatten.

‘Boeken geven je de kans om even te ontsnappen aan de werkelijkheid, ze praten tegen je wanneer je dat wilt. Maar anderzijds kun je een boek ook wegleggen wanneer je er geen behoefte meer aan hebt. Een simpele roman om de gedachten te verzetten, of een kunstboek als naslagwerk waar je heerlijk doorheen kunt bladeren. De Borker Boekendagen biedt diverse titels aan om het boek levend te houden’. Naast de boekenverkoop die op 11, 12 en 13 maart plaats zal vinden in Westerbork (adres: de Noesten 5b), wordt er ook een boekenveiling georganiseerd. Tijdens deze veiling wordt er geen opgeld gerekend, wat extra onderstreept dat het belang van het boek voorop staat. Ook in de maanden april en mei zal de organisatie van de Borker Boekendagen diverse evenementen organiseren in Westerbork.

Auteur

Albert-Jan Garama