Baby, dreumes- en peutermuzieklessen in Assen

ASSEN

In Assen starten op 16 en 17 maart weer een serie van acht baby, dreumes- en peutermuzieklessen.

Baby’s hebben van nature gevoel voor ritme en muziek, zelfs meer dan voor taal en klank. Wist je dat pasgeboren baby’s zelfs beter ritmewisselingen horen en herkennen dan veel profmuzikanten? Door middel van de 9 bijeenkomsten van baby dreumes en peutermuziekserie kun je met je (klein) kindje of oppaskindje op een zeer leuke en ontspannen manier samen met muziek bezig zijn, andere ouders ontmoeten en tegelijkertijd ook nog de ontwikkeling stimuleren en het samen bezig stimuleert ook nog eens de hechting tussen beide. Ontwikkeling Muziek stimuleert de motorische, sociale en taal-/spraakontwikkeling. Bovendien bevorderd muziek de communicatie tussen de rechter- en linkerhersenhelft (verstand en gevoel). Hier heeft je kindje later erg veel profijt van! Tot slot is baby, dreumes en peutermuziek een mooie manier om je kind al vroeg in aanraking te laten komen met muziek en instrumenten. Dit maakt de stap om later zelf iets te gaan spelen een stuk kleiner. Voor wie? Ouders en of grootouders of verzorgers (waarbij het kindje zich veilig voelt) met baby’s dreumessen en peuters vanaf vier maanden oud tot en met 3 jaar, kunnen meedoen aan de lessen van baby, dreumes en peutermuziek. Wanneer en waar? Serie van acht bijeenkomsten. Keuze uit woensdag of donderdagochtend 16 maart tot en met 11 mei (muv 4 en 5 mei) Plaats: muziekcentrum Joyah Music, Vaart zz 87 A Assen. Muziekdocente Anouk Zuidersma. Opgave en informatie joyahmusic@gmail.com of bij Kirsten Alting 06-47550353.

Auteur

Albert-Jan Garama