Oratoriumkoor zingt The Crucifixion

ASSEN

Oratoriumkoor COV Assen zingt, met orgelbegeleiding en solisten, op 19 maart in De Bron, Einthovenstraat 28 in Assen, dit passie oratorium van J.Stainer (geschreven in 1887).

Het is een meditatie over het lijden van Christus. Een stuk met orgelmuziek, afwisselende koordelen, solo’s van tenor en bas en een duet. Informatie over The Crucifixion is te lezen op www.covassen.nl. Medewerking verlenen Tom Leenhoven, tenor en Daniël Vecht, bas. De organist is Peter Cramer en het geheel staat onder leiding van dirigent Marion Bluthard. Toegangskaarten euro 13,50 in de voorverkoop bij de leden, 0592-268454 of bestellen bij penningmeester@covassen.nl. Toegangskaarten aan de zaal euro 15. Toegang is inclusief consumptie na afloop.

Auteur

Albert-Jan Garama