Zonta Drenthe met Vrouwenfestijn

ASSEN

Het Vrouwenfestijn vindt plaats op zondagmiddag 20 maart 2016 van 13.30 tot 18.00 uur in het Podium Zuidhaege (Zuidhage 2, 9401 NZ Assen).

Op het Zonta Vrouwenfestijn kunnen bezoekers meedoen aan twee workshops. Doe iets samen of doe iets voor jezelf. Ontwikkel je creativiteit in de workshop Spelen met Afrikaanse trommels of de workshop Gunnen, opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger . De deelneemsters betalen een bijdrage en samen met de sponsorbijdragen komen die volledig ten goede aan ons project. Dit jaar is het fonds KeK. Kek staat voor ‘Krijg een Kans’. De stichting heeft als doel vrouwen een steuntje in de rug te geven bij het (opnieuw) actief participeren in de samenleving. Dat steuntje in de rug bestaat uit een financiële bijdrage in een specifiek plan of doel dat de vrouw verder gaat helpen. Wethouder Ruud Wiersema zal de cheque ten bate van “Krijg een Kans” in ontvangst nemen. Kijk voor meer informatie op www.vrouwenfestijn.nl of www.zontadrenthe.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama