Open dagen openbare basisscholen Midden-Drenthe

BEILEN

In de week van 21 tot en met 25 maart is er op alle scholen van Kits Primair een open dag. In Beilen, Hooghalen, Hijken, Balinge, Nieuw Balinge, Wijster, Smilde, Bovensmilde, Hoogersmilde en Westerbork zetten de openbare basisscholen hun deuren open.

De open dagen zijn in het kader van de School!week. Dit is een jaarlijks terugkerende campagne van het openbaar onderwijs. In deze week wordt het unieke karakter en de kernwaarden van het openbaar onderwijs onder de aandacht gebracht. Het motto van de School!week is ‘ik ben welkom’. Ouders, verzorgers en andere belangstellenden kunnen tijdens de open dagen een kijkje nemen in de groepen. Voor ouders en verzorgers die op zoek zijn naar een school voor hun kind biedt het de gelegenheid sfeer te proeven en de gang van zaken tijdens een reguliere lesdag te ervaren. Wil men op een ander moment kennis maken met de school, de juffen en de meesters? Dat kan, de deuren staan altijd open. Voor een kennismakingsgesprek kan men telefonisch contact opnemen met de betreffende school en informeren naar de directeur of schoolcoördinator. Een overzicht met data, tijden en contactgegevens is te zien op www.kitsprimair.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama