Loopgroep SGO met ‘kleine Moere cross’

GROLLOO

Loopgroep SGO heeft 19 maart de tweede editie van de ‘kleine Moere cross’. Deze cross is de laatste van het seizoen 2015-2016 van het GeoparkHondsrug crosscircuit. Het eindklassement van de vier beste lopen wordt opgemaakt en de prijzenworden door de sponsoren uitgereikt. De start van de cross is om 14.00. Om 15.15 uur volgt de prijsuitreiking.

De cross start bij het Outdoor klimpark Grolloo en is de afsluitende loop van de 6 crosslopen van het GeoparkHondsrug crosscircuit.De crossloop is een recreatieve loop voor zowel beginnende als voor gevorderde lopers. Het parkoers is uitgezet over onverharde paden langs de randen van de waterplassen kleine en grote Moere. Dit gebied kenmerkt zich door uitdagend zand en bos. Voor de jeugd (12 tot 18jr)ca 4.4 km en voor senioren en masters ca 8,8 km. Na afloop worden de eindprijzen uitgereikt aan de winnaars van het GeoparkHondsrug crosscircuit 2015-2016 en tevens worden de stimuleringsprijzen uitgereikt aan een deelnemer die aan alle 6 lopen heeft deelgenomen. Voor meer informatie over het reglement verwijzen we naar de website. De inschrijving vindt die dag plaats van 12.30 – 13.30 uur bij Klimpark Outdoor Grolloo Oostereind 12 te Grolloo. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,00 per deelnemer. Voor elke deelnemer is er een lekkere attentie van de Echte Bakker Pots Rolde. Zie ook http://www.geoparkdehondsrug.nl/nl/p/crosscircuit/

Auteur

Albert-Jan Garama