Jeugdwerk Bovensmilde collecteert voor Jantje Beton

BOVENSMILDE

Sta niet raar te kijken dat deze week vanaf 7 maart de bel gaat rond etenstijd. Het is geen baldadigheid, maar Jeugdwerk Bovensmilde komt collecteren in Bovensmilde voor de nationale collecte van Jantje Beton.

Jantje Beton komt op voor het recht van alle kinderen in Nederland om dagelijks vrij en avontuurlijk buitenspelen en bewegen mogelijk te maken. Zij steunen projecten en instanties die de jeugd aanzetten tot bewegen en spelen. Steun Jeugdwerk Bovensmilde De Jantje Beton Collecte is zo opgezet dat de collecterende jeugdorganisaties zelf de helft van de opbrengst mogen besteden. Het geld mag naar eigen inzicht worden besteed aan activiteiten of spelmaterialen waar normaal gesproken geen geld voor is. Jeugdwerk Bovensmilde gaat hun opbrengst besteden aan de Mega Speeldag (datum volgt) en natuurlijk de Kinderwampex van Bovensmilde op 8 juni 2016. Gevulde koeken voor de gulle gevers Om de actie nog succesvoller te maken worden gevers beloond met gevulde koeken. Bij elke donatie groter dan € 3,50, krijg je van Jeugdwerk Bovensmilde een pakje gevulde koeken gratis! Deze worden in de week van 14 ™ 19 maart bij je thuis bezorgd. Geef gul aan de Jantje Beton-collectant en help de kinderen uit uw omgeving maar ook de rest van Nederland om vrij buiten te kunnen spelen!

Auteur

Albert-Jan Garama