Gratis media-advies voor Drentse vrouwen op Internationale Vrouwendag

ASSEN

Om Internationale Vrouwendag te vieren en de zichtbaarheid van vrouwen te ondersteunen, kunnen Drentse onderneemsters op 8 maart gratis aanschuiven bij een media-sessie georganiseerd door publiciteitsdeskundige Nicky Corts van Nickypent.nl uit Havelte.

Slechts een kleine twintig procent van de mensen in het Nederlandse nieuws is van het vrouwelijk geslacht. Sinds de eerste meting in 1995 is dat er niet op vooruit gegaan. Nederland zit zelfs onder het wereldwijde gemiddelde. Dit komt omdat vrouwen al generaties lang niet gewend zijn zichzelf zichtbaar te maken. Nicky is naast publiciteitscoach ook biologisch pluimveehoudster en voormalig verslaggeefster. Zij heeft haar ervaring als journalist meermalen gebruikt om duurzame, biologische landbouw onder de aandacht te brengen van journalisten. Het biologische bedrijf Egg-tivity van Nicky en haar man verscheen daardoor meermalen in de landelijke en de regionale media. De mediadeskundige en bloggende bioboerin deelt haar kennis graag met anderen en ze geeft wekelijks gratis publiciteitstips op haar website Nickypent.nl. De gratis mediasessie over free publicity vindt plaats op 8 maart van 10.00 tot 13.00 uur in de workshopruimte bij Egg-tivity, het pluimveebedrijf van Nicky en haar man aan de Trambaanweg 6 in Havelte. Koffie en thee zijn gratis. Mannen zijn ook welkom, maar zij betalen het normale tarief van 47 euro exclusief BTW. Er is plek voor maximaal 16 deelnemers. Belangstellenden kunnen zich opgeven via nicky@nickypent.nl. Foto Publiciteitscoach Nicky Corts geeft op Internationale Vrouwendag een gratis zichtbaarheidssessie voor vrouwen. Foto Melanie van der Linden van FotoMelanie

Auteur

Albert-Jan Garama