RUBRIEK Passie in Zaken met Rubert Homan

ASSEN

Passie in Zaken met Rubert Homan

ASSEN - Rubert Homan (38) is eigenaar van Auping Plaza en Homan Slapen. ,,Het is echt een familiebedrijf. De vader van mijn opa is ermee begonnen. Ik ben inmiddels de vierde generatie. Ik ben dus echt opgegroeid als zoon van een ondernemer en heb hier mijn hele leven rondgelopen. Sinds mijn twintigste ben ik fulltime werkzaam in het bedrijf. We verkopen hier geen bedden, maar een goede nachtrust. Vandaag de dag wordt nachtrust steeds belangrijker. De wereld is gejaagder en er ligt een grote economische druk. Slapen is de basis van je hele doen en laten. Het is mooi als mensen zeggen dat ze zich energieker voelen en meer uit hun dag kunnen halen door een goed bed en een goede nachtrust. Dat is zo leuk, dat stukje waardering voor hetgeen dat je geleverd hebt. Het persoonlijk contact met klanten en het leveren van maatwerk, dat is echt mijn passie. Er moet wel iets heel geks gebeuren zou ik hiermee stoppen.’’ Tekst en foto Rianne Martens.

Auteur

Albert-Jan Garama