Resto VanHarte als pop-up restaurant in het kader van NL Doet

ASSEN

Iedereen kan vrijdag 11 maart uit eten voor weinig geld in podium Zuidhaege. Een driegangendiner wordt geserveerd met daarbij een optreden van het duo Emmy en Rian. Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

In het kader van NL Doet wordt er een driegangendiner geserveerd. Tussen de gangen door kunt u genieten van mooie ballades en meertalige meezingliedjes van het duo Emmy en Rian. Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Tijdens de maaltijd kan je bijpraten met buurtgenoten. Tegelijkertijd maak je kennis met wijkorganisaties. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, de sociaal raadsvrouw of de huisarts. Zij geven uitleg over hun werk. Ook worden er muziek- en thema-avonden georganiseerd. Daarnaast biedt Resto VanHarte vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan. Kom mee-eten bij Resto VanHarte Iedereen is van harte welkom bij Resto VanHarte in Assen. Het ‘pop-up Resto’ in Zuidhaege is vrijdag 11 maart geopend of bezoek een andere dag het Resto in Assen. Elke donderdag is Resto VanHarte geopend in Peelo, Markehuus, Scharmbarg 35. Op dinsdag is het Resto regelmatig geopend in Pittelo, Amstelstraat 14. Check www.restovanharte.nl voor de openingstijden. Graag van tevoren reserveren via de website of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (10ct/m).

Auteur

Albert-Jan Garama