Lezing over Dyslexie en leerproblemen

ROLDE

Lukt het op school niet met je kind? Heeft het problemen met lezen, spelling of rekenen? Geeft de school aan dat het niet lukt, terwijl je ziet dat je kind eigenlijk behoorlijk slim is?

Wat is hier nu aan de hand? Deze kinderen verwerken informatie op een andere manier. Zij hebben een voorkeur om hun rechter hersenhelft te gebruiken. Dit betekent dat ze visueel en gevoelsmatig zijn ingesteld. Op school wordt de lesstof voor de linkerhersenhelft aangeboden en zo ontstaat er een leerprobleem. Annelie van der Meer, van Hoebedoeloe, begeleidt kinderen en jongeren en leert hen de lesstof zo te interpreteren dat ze deze kunnen leren, door gebruik te maken van hun rechterhersenhelft. Op woensdag 9 maart geeft Annelie van der Meer een lezing over dyslexie en leerproblemen. Plaats: Stationskoffiehuis in Rolde aan de Stationsstraat 14 Start: 20.00 uur. Entree gratis. Aanmelden kan via de website www.hoebedoeloe.nl of e-mail: aavdmeer@xs4all.nl

Auteur

Albert-Jan Garama