Gezinsblad: 'Wie heeft de mooiste lentetuin?'

ASSEN

De zomer is in aantocht, maar eerst is de lente aan de beurt. Gezinsblad heeft de lezersactie: Wie heeft de mooiste lentetuin?

Stuur een foto van uw tuin, met een uitvoerige beschrijving hoe de tuin het beste lente-klaar gemaakt kan worden, om komende zomer in alle pracht volop in bloei te kunnen staan. Hoe is er gesnoeid? Waar staan kort- en laagbloeiers? Hoe is nagedacht over kleurschikking van deze bloeiers? Welk gereedschap is handig om ter hand te nemen? Hoe wordt de tuin verder aangekleed: staat er passend meubilair, een kas, is er wellicht een vijver? Welke verzorging is het best voor het mooiste resultaat? Stuur voor 9 maart een foto inclusief een beschrijvende tekst naar weekblad@ndcmediagroep.nl en doe mee! Vier weken lang komt in Gezinsblad een andere tuinbezitter aan het woord, met tevens een video voor op de website. In de laastet week velt de jury een oordeel over de mooiste lentetuin. De winnaar krijgt een prachtig tuinverzorgingspakket. De lezersactie loopt tot en met 6 april.

Auteur

Albert-Jan Garama