Culturele Vereniging Rolde haalt De Cabaretpoel naar Rolde

ROLDE

De Cabaretpoel komt zaterdag 5 maart optreden voor de Culturele Vereniging Rolde.

De Cabaretpoel is een reizend cabaretfestival, zonder competitie element. Zaterdag 5 maart spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. Bij de samenstelling van deze avond wordt gelet op talent, kwaliteit en diversiteit. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. Toeschouwers krijgen een zeer afwisselende avond met spelers waarvan de namen pas op de avond zelf bekend worden gemaakt. Het is een verrassing die groots kan uitpakken, want een toekomstige topper is niet onmogelijk. Onder andere Bert Visser en Herman Finkers hebben als beginnende en dus onbekende talenten een optreden gehad bij de Culturele Vereniging Rolde. Aanvang 20.00 uur. Camping de Weijert, Balloërstraat 2 Rolde. Entree niet-leden euro 12,50. Informatie en reservering: cvr-rolde@ziggo.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama