Lezing BasisTeam met lezing over Basisinkomen

ASSEN

Bij de Letskring, aan de Lindelaan in Assen, is 7 maart een lezing over het Basisinkomen. Het BasisTeam Assen is sinds verleden jaar actief bezig bekendheid te geven aan het Basisinkomen en wil nu ook beginnen met huiskamer lezingen bij thuis met vrienden en of familie.

De Letskring die al anders met “geld” en uitwisseling van goederen en diensten omgaat wil graag geïnformeerd worden over dit steeds meer in de mond genomen woord: BASISINKOMEN. Daarom zal het Basisteam maandag, in een vorm van huiskamerbezoek, vertellen over wat het basisinkomen inhoudt en hoe Nederland en Assen hierin staan. Na de lezing is er ruimte om na te praten met het doel dat het Basisinkomen nog meer gaat leven bij de mensen. Opgave bij de Letskring: Klaasje van der Ley via 06-20830982; mail:kvdley@gmail.com Voor huiskamer bezoeken bij u thuis kunt u contact opnemen met het BasisTeam Assen: basisteam.assen@gmail.com.

Auteur

Albert-Jan Garama