Bibliotheek Beilen verkoopt afgeschreven boeken

BEILEN

In de voorjaarsvakantie (vanaf maandag 29 februari) verkoopt de Openbare Bibliotheek van Beilen haar afgeschreven boeken. Dit vindt plaats tijdens de openingsuren van de bibliotheek. We hebben voor de komende weken een speciale actie. U vult een tasje van de bibliotheek met afgeschreven boeken voor euro 2.

De afgelopen maanden zijn uit de collectie van de bibliotheken diverse boeken gehaald en afgeschreven. Het betreft boeken die: kapot en/of versleten zijn, verouderde informatie bevatten, langere tijd niet uitgeleend zijn, vervangen zijn door een nieuwere druk of plaats moesten maken voor nieuwere titels. De boeken zijn in goede staat. In de verkoop gaan romans, jeugdboeken, prentenboeken, informatieve boeken en tijdschriften.

Auteur

Albert-Jan Garama