Open Atelier Dagen Bloemenatelier Maureen

ASSEN

Maureen Huizinga van Bloemenatelier Maureen Assen heeft 4 en 5 maart de Open Atelier Dagen.

Maureen: ,,Voor het uitzoeken van rouwbloemwerk neem ik ruim de tijd om klanten te adviseren. Waarin ik mij onderscheidt ten opzichte van bijvoorbeeld bloemisten en begrafenisondernemers? Persoonlijkheid, ruime openingstijden, creativiteit en een scherpe prijs." ,,Bij mij krijgen bezoekers tegen inlevering van dit artikel bij bestelling van rouwbloemen een rouwlint met gratis opdruk. Op deze dagen laat ik klanten ook kennis maken met mijn workshops, bloemarrangementen en woondecoraties. Bij aankoop vanaf euro 7,50 ontvangen zij van mij deze dagen een cadeau." Op 4 en 5 maart Open Atelier Dagen aan de Portugallaan 52 op het Messchenveld in Assen. Zie ook www.bloemenateliermaureen.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama