Lezing over dyslexie en leerproblemen in Rolde

ROLDE

Kinderen met leerproblemen zoals dyslexie, dyscalculie, concentratieproblemen, faalangst en een negatief zelfbeeld weer op weg helpen.

Dat is wat Annelie van der Meer van Hoebedoeloe, beoogt. Kinderen zijn namelijk niet gedoemd om daar hun hele schooltijd last van te hebben. Coaching bij leerproblemen is bedoeld voor kinderen, die vastlopen op school bij het automatiseren van informatie. Automatiseren is nodig om vanzelfsprekend te kunnen lezen, spellen en rekenen. Annelie werkt met de Kernvisie methode en leert kinderen om op een andere manier te leren, juist door gebruik te maken van hun talenten en niet door te gaan op datgene wat eerder niet lukte. Op woensdag 9 maart geeft zij een lezing over dyslexie en leerproblemen. Deze avond wordt gehouden in het Stations Koffiehuis in Rolde. Start 20.00 uur. Entree: gratis. Aanmelden via www.hoebedoeloe.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama