Pinokkio Assen met inspireren en enthousiasmeren

ASSEN

Inspireren en enthousiasmeren. Dat is de boodschap die de leidsters van Kinderdagverblijf Pinokkio hebben meegekregen na de cursus Beweegplezier. De afgelopen maanden hebben 12 leidsters van verschillende buitenschoolse opvanglocaties deze cursus gevolgd bij Kim Noteltiers van ‘Kim in beweging’.

Beweegplezier geeft de mogelijkheid met simpele spelattributen, zoals wasknijpers en sponsjes, een uitdagend spel neer te zetten voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. Beweegplezier maakt deel uit van het uitgebreide naschoolse activiteitenprogramma Pinokkio Fit & Fun. Tijdens de diploma-uitreiking ontvingen de cursisten uit handen van de directie van Pinokkio een sporttas met diverse spelmaterialen om ze een goede start te geven. Info gekekobus@pinokkio.nu

Auteur

Albert-Jan Garama