Kunstvoorstelling ‘Circus Jeroen Bosch’ in Beilen

BEILEN

In de Stefanuskerk Beilen wordt 2 maart 19.30 uur een kunstvoorstelling gegeven door Han van Hagen, bij lichtbeelden van de schilderijen vertelt hij over leven en werken van Jeroen Bosch.

Jeroen Bosch leefde van 1450 tot 1516. Dit jaar is het 500 jaar geleden dat hij in Den Bosch is overleden. Het wordt een jaar van herdenkingen en tentoonstellingen de grote overzichtstentoonstelling in het Noord Brabants Museum in Den Bosch van 13 februari tot en met 8 mei. Deze kunstvoorstelling vormt een introductie in leven en werk van deze fantastische Meester en is een goede voorbereiding op het bezoek van de tentoonstelling. Beeldend kunstenaar en kunsthistoricus Han van Hagen organiseert kunstvoorstellingen en -reizen. Zijn atelier is Kunstcentrum Hofstede Duet te Zuidwolde aan de Reest. Entree euro 10, tot en met 12 jaar euro 5. Kaarten in de kerk, of reserveren via SCK.Beilen@gmail.com Voor info www.SCKBeilen@gmail.com

Auteur

Albert-Jan Garama