Groenworkshops in Het Wolatelier van schaapskooi Balloo

BALLOO

In Het Wolatelier vinden steeds meer activiteiten plaats. Niet alleen op het gebied van wol maar sinds een jaar ook met bloemen, groen, hout en andere materialen.

Zo kan men er elke laatste zondag van de maand tussen 11.00 en 16.00 uur aanschuiven voor het maken van een groendecoratie onder leiding van Alice Bosch. Deze worden aangepast aan de seizoenen. De kosten worden laag gehouden. De eerstvolgende is zondag 28 februari. Deelnemrs kunnen dan een voorjaars/paasslinger maken. Dit jaar zijn de paasworkshops gepland op donderdag 17, dinsdag 22 en donderdag 24 maart. Dit kan zowel overdag als ’s avonds. U kunt kiezen tussen twee arrangementen. Een paasnest of een horizontale schikking. Voor opgave/informatie Alice Bosch alicebosch@home.nl tel 0592-399088 of 06-47810268 Zie ook www.herdersvanballoo.nl, www.delauwerkrans.eu.

Auteur

Albert-Jan Garama