Wonen&Co Wooninspiratiedagen

WOLVEGA

Bij Home Center in Wolvega worden van zaterdag 27 februari tot en met zaterdag 6 maart de Wonen&Co Wooninspiratiedagen gehouden. De hele week worden bezoekers verrast met veel wooninspiratie, woonbeleving, gratis professioneel interieuradvies, diverse workshops, de nieuwste collecties, woontrends en nog veel meer woonspektakel.

De internationale meubel & designbeurs Imm Cologne in Keulen wordt gezien als de toonaangevende vakbeurs voor de meubelindustrie. Vanuit deze beurs zijn diverse primeurs van verschillende internationale fabrikanten bij Home Center te bewonderen. Zo zijn o.a. van Leolux de unieke fauteuil Ysolde, de nieuwe hoekbank Guadalupe en de eettafel Aurelio met eetkamerstoel Mara te bekijken. Groen in je interieur Donkergroene kamerbomen, staalblauwe varens, frisgroene palmen, rode rubberficus, weelderige hangers en stekelige cactussen… Bloemen en planten fleuren het interieur op en doen een kamer opleven. Ze maken van je huis jouw thuis! Tijdens de Wooninspiratiedagen zijn diverse stijlkamers aangekleed met de laatste trends op het gebied van bloemen en planten in huis. Daarnaast vervaardigt een bloembindster in de pop-up store live de mooiste boeketten. Home Center geeft bij iedere aankoop een bon waarmee 25% korting kan worden verkregen op een plant naar keuze bij Tuindorado. Vtwonen tijdens de inspiratiedagen Home Center heeft een unieke vtwonen concept shop volop woonproducten, inspiratie en praktische informatie en maakt wonen voor iedereen leuk. Er worden elk jaar twee nieuwe collecties van vtwonen uitgebracht; een voorjaarscollectie en een najaarscollectie. Het is dan ook het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland. Naast de vtwonen concept shop met de nieuwe voorjaarscollectie, zijn diverse inspiratiestudio’s aanwezig. Bij aankoop van een vtwonen accessoire ontvangen bezoekers tijdens de Wooninspiratiedagen een vtwonen attentie. Gratis interieuradvies Iedere dag staan de woonstylistes klaar om gratis interieuradvies te geven. Wil je meer weten over hoe jij je huis kunt stijlen, je een kamer praktisch kunt inrichten of heb je advies nodig over kleur of verlichting in je huis? Voor deze vraagstukken en nog meer woonvragen, kun je terecht bij het team van woonstylistes. Zij zitten de hele dag voor je klaar. Wonen&Co De Wonen&Co inspiratiedagen worden in samenwerking met Wonen&Co georganiseerd. Wonen&Co is de wekelijkse woonbijlage van Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Daarnaast organiseert Wonen&Co jaarlijks de Wonen&Co beurs in MartiniPlaza in Groningen (17-20 maart a.s.). Bezoekers van de Wooninspiratiedagen hoeven zich geen zorgen te maken over de kinderen. In Home Center zijn kindermeisjes aanwezig die oppassen. In het Kinderdorp kunnen kinderen naar hartenlust spelen, gamen, film kijken of knutselen. Kinderen mogen bij de Tuindorado afdeling zelf een grote gekleurde schaal vol planten met vrolijke voorjaarsbollen en primula’s maken. Ook voor volwassenen zijn er diverse workshops. Zie hiervoor www.homecenter.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama