Boekverkoop in Bibliotheek Assen

ASSEN

Snuffelen tussen de oude boeken en exemplaren vinden waarmee je graag je eigen boekenkast aanvult. Dat kan tijdens de tweedaagse boekverkoop van Bibliotheek Assen op zaterdag 27 en zondag 28 februari.

Er is keuze uit een ruime collectie aan boeken en tijdschriften, welke aangeboden worden voor een fijne prijs. Bibliotheek Assen ververst iedere week haar collectie, zodat er bij elk bezoek nieuwe titels verwacht kunnen worden. Dat betekent dat de bibliotheek af en toe ook afscheid moet nemen van oude bekenden. Daarom organiseert Bibliotheek Assen op zaterdag 27 én zondag 28 februari een grootse boekverkoop. Hierbij worden al deze mooie, oude titels aangeboden voor een fijne prijs. De boeken zijn te koop voor euro 1 per stuk en 6 voor euro 5. Er zijn kinderboeken, romans, informatieve boeken en tijdschriften. De collectie wordt gedurende het weekend geregeld aangevuld. Kijk voor de openingstijden van de bibliotheek op bibliotheekassen.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama