Bibliotheken met PressReader

REGIO

PressReader is een gratis app die de Bibliotheken aanbieden en waarmee de nieuwste kranten en tijdschriften kunnen worden gelezen. Ook als men geen lid van de Bibliotheek is.

PressReader is een databank met meer dan 4700 dagbladen en tijdschriften in zo'n 60 talen. Elke dag kan via de PressReaderapp de nieuwste krant of tijdschrift worden gedownload en later thuis of onderweg gelezen. Kranten én tijdschriften. PressReader bevat binnen- en buitenlandse kranten, zoals Wall Street Journal, The Daily Telegraph, International Herald Tribune, Le Figaro, El Mundo, Handelsblatt en voor het Nederlandse taalgebied NRC en De Telegraaf! Daarnaast bevat het ook bekende buitenlandse tijdschriften op heb gebied van o.a. reizen, lifestyle, auto's, tuinieren, computers en cultuur zoals Top Gear, Paris Match, PC Format, PC Gamer, ScienceUncovered, Digital Camera World, Health Food Guide en Classic Cars. PressReaderapp: haal de kranten op in de Bibliotheek en lees ze thuis of onderweg. Met de mobiele app van PressReader kunnen de kranten of tijdschriften thuis of onderweg worden gelezen. Hiervoor gaat men eerst naar de Bibliotheek, waar men verbinding maakt met het WiFi netwerk en de gewenste kranten of tijdschriften download. PressReader app is gratis tedownloadenvooriTunes App store (Apple), Google Play Store (Android), Windows App Store (Microsoft) en Blackberry World

Auteur

Albert-Jan Garama