Benefietdrive van Bridgeclub Assen 35

ASSEN

In Assen wordt 5 maart de vijfde benefietdrive voor Hospice het Alteveer in Assen gehouden. De drive wordt gehouden in Hotel van der Valk (hoofdsponsor), gelegen aan de A28 in Assen.

Vorig jaar mocht Bridgeclub Assen 35 Rob Stravers begroeten, dit jaar is de organisatie er in geslaagd oud-minister Frank de Grave als deelnemer te noteren. Het inschrijfgeld bedraagt euro 49 per paar en is inclusief koffie/thee bij ontvangst en lunch. De zaal gaat open om 10.00 uur en de start is 10.30 uur. De netto-opbrengst komt geheel ten goede aan Hospice het Alteveer. Meesterpunten volgens NBB-schaal. Aanmelden via website www.assen35.nl/hospicedrive. Informatie: Wim Bosch 0592-399088 en 06-51988285 dan wel per e-mail wfjbosch@home.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama