Vrijzinnige Protestanten over Mantelzorg

ASSEN

De vereniging Vrijzinnige Protestanten houdt op donderdagmiddag 25 februari een bijeenkomst over het thema: Mantelzorg. Hiervoor is uitgenodigd Ineke Ludikhuize, zij is theoloog, ex- directeur van Passage en tot voor kort full time mantelzorger (voor haar onlangs overleden echtgenoot Willem Aantjes).

Zij schreef het boek 'Een warme jas', waarin ze ingaat op de mooie, maar ook lastige kanten van dit beroep. Het aantal mantelzorgers in Nederland groeit snel. Het zijn mensen die onbetaald en vaak langdurig zorgen voor zieke familieleden of vrienden. Dit gaat niemand in de koude kleren zitten. Het vraagt offers en aanpassingen. U bent van harte welkom om over dit onderwerp van gedachte te wisselen. De bijeenkomst vindt plaats in het Odd Fellowhuis, Hendrik de Ruiterstraat 2 (t.o. NS-station) van 14.30 tot 16.15 uur. Vrijwillge bijdrage( richtbedrag € 5,-) bij de uitgang. Parkeren is mogelijk op het Veemarktterrein (betaald parkeren).

Auteur

Albert-Jan Garama